Bli medlem i STF

Att bli medlem i Svenska Turistföreningen är inte bara till glädje för dig. Det har betydelse för så många fler. Tillsammans gör vi det möjligt för både dig och andra att uppleva mer av Sverige. Idag och imorgon.

Vi arbetar för att alla ska ha tillgång till Sveriges natur- och kulturmiljöer. Där vägen tar slut ska den som vill upptäcka mer kunna fortsätta framåt. På fritiden och semestern. Nära och långt bort. Idag och imorgon.

Ditt medlemskap gör skillnad. Det är nämligen medlemsavgifterna tillsammans med överskottet via våra boenden och alla ideella insatser som bygger vår förening. Som tack för att du är medlem får du många medlemsförmåner som passar en hållbar upptäckare.

Medlemsavgifter
• Vuxen, från 26 år, 345 kronor
• Ungdom, 16–25 år, 195 kronor
• Barn, 5–15 år, 50 kronor
• Familj, max 2 vuxna och alla barn och ungdomar på samma adress, 550 kronor

Digitalt medlemskort
Ingen fara! Som medlem i STF får du ett digitalt medlemskort. Det digitala medlemskortet kan du ladda ned till din mobil, genom STFs mobilapp , inom 3 dagar från det att din betalning är gjord. För att kunna ladda ned medlemskortet behöver du ditt medlemsnummer, som skickas till din e-postadress när din betalning är registrerad. Var därför noga med att registrera korrekt e-postadress när du blir medlem.

Du kan även bli medlem direkt hos oss i caféet och butiken.

Medlemsvillkor
Medlemskapet gäller i 12 månader från betalningsdatum. Alla våra medlemsvillkor finns här.